Koronarebellen

Koronarebellen

Årets modigste bok? Det tok lang tid før motstemmene til myndighetenes koronahåndtering kom til orde. En av de som var tidlig og tydelig ute, var sykepleier Margrethe Salvesen. Hun har stått i bresjen for et folkelig opprør mot nedstengningen av det norske samfunnet. I Koronarebellen har hun samlet sine innlegg, basert på norske og internasjonale rapporter og forskning. Hun forteller også om hvordan hun har opplevd tiden fra Norge ble nedstengt i mars i fjor. Skal du lese én kritisk bok om Norge under koronaen, er dette boken for deg.

Innbinding
Pocket
Antall sider
222
Veil pris
299
Utgivelsesår
2021
Utgivelsesdato
16. juli 2021
Språk
Norsk
ISBN/EAN
978-82-93818-07-6

Anmeldelser og omtale

Jeg anbefaler boken Koronarebellen på det varmeste. Den gir en meget godt dokumentert historisk oversikt over det som har skjedd i Norge etter at regjeringen stengte landet i mars 2020. Margrethe Salvesen er en uredd ildsjel som forstår at frihet er en verdi vi må kjempe for. Dersom vi kommer ut av dette mørke kapittelet i vår historie med friheten og demokratiet i behold, er Salvesen en å takke for det. Vi trenger flere som henne.

Halvor Næss, overlege ved Nevrologisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus og professor ved Universitetet i Bergen. Les hele på Steigan.no

«Dette er vanskelige tider som krever en klok, klar og ærlig respons. Margrethe har vært en ledende og stødig stemme.»… «Boken er lettlest og gir et kronologisk bilde av hva vi alle har vært igjennom og å lese boken kan gjøre det hele mer forståelig og klart for oss.»

Anne Marie Ulvolden, helsesykepleier, Bergen

Les hele på Steigan.no

Kontakt oss

Følg oss på sosiale medier

Design og utvikling av Bonefish.no