Læren om blæren

Læren om blæren

Oversatt av Benedicta Windt-Val

Opplysende og avmytifiserende om et tabubelagt problemområde.

Forfatter
Birgit Bulla
Innbinding
Innbundet
Antall sider
ca 250
Utgivelsesår
2021
Språk
Norsk Bokmål
Originaltittel
Noch ganz dicht? Alles Wissenswerte über die Blase
Oversatt av
Benedicta Windt-Val

Om boka

Da forfatteren var midt i tyveårene, gikk blæren hennes amok, og livet hennes ble styrt av et overaktivt organ hun knapt hadde skjenket en tanke. Hun er ikke alene: Urinveisplager er en av de vanligste grunnene til at kvinner oppsøker lege. Likevel blir spørsmål knyttet til blæren ofte bagatellisert. Hvorfor? Mens menns urinveier er gjennomanalysert, har kvinners gjerne blitt oversett. Men kvinners urinsveissystem er mye mer komplekst enn menns, og denne boken behandler blæren og urinveiene ut fra kvinners perspektiv. Hvor ofte er det «normalt» å tisse? Hva slags lege bør du oppsøke først, og hva skjer der? Hva skjer under en undersøkelse, hvilke behandlingsalternativer finnes og hvordan føles de? Og er det noe du kan gjøre selv?

I en lett og humoristisk tone forklarer forfatteren hvordan blæren og urinveiene våre er bygget opp og hvordan de fungerer. Boken inneholder også et kapittel med fun facts og ting du garantert ikke visste om de gåtefulle indre organene våre.

Kunnskapsrik, underholdende og rett fra levra formidler hun alt du trenger å vite om blæren.

FF Dabei

Anmeldelser og omtale

Helsetine

Birgit har samlet fakta og råd ingen later til å kjenne til og som hun snublet over i sin egen personlige søken etter kunnskap om dette tabuorganet.

Grazia, Tyskland

Birgit Bulla gjør temaet sosialt akseptabelt. Den første populære boka om denne problemsonen.

Schweizer Illustrierte

Forfatter

Kontakt oss

Følg oss på sosiale medier

Design og utvikling av Bonefish.no