Åpne nedlastbart omslag

Maktens narrespill

Hva foregår i kulissene?

Jan Kerr Eckbo

MAKT KORRUMPERER, heter det, og vi ser mange eksempler på det i dagens samfunn. Denne boken er skrevet for å presentere informasjon og kunnskap fra anerkjente fagpersoner som beskriver en annen virkelighet enn den som løftes fram av mektige personer innen kapitaleliten, myndighetene, vitenskapen og media. Innenfor en rekke saksområder har denne makteliten fattet beslutninger som tildekker at helt andre alternativer kan representere gode, og kanskje bedre, løsninger.

kr 349

Om boka


Den globale makteliten sprer usannheter som gagner den selv, men som fører befolkningen bak lyset. Forfatteren skriver i denne boken om tilsløring av informasjon og korrupsjon på flere områder. Han tar for seg kjemiindustrien, arv og gener, klima og miljø, legemiddelindustrien, vitenskapen, mediene – og digitaliseringen av samfunnet og sosiale medier.

For at samfunnets utfordringer skal kunne forstås best mulig, må de belyses fra mange sider og med motstridende synspunkter. Jan Kerr Eckbo har innhentet et omfattende materiale fra fremragende norske og internasjonale kilder for å belyse korrupsjon og andre forhold som makten ikke ønsker skal bli kjent. Han mener at først når befolkningen får tilgang på denne informasjonen, vil de være i stand til å foreta egne, informerte valg.

Anmeldelser og omtaler


Jan Kerr Eckbo vil, i samarbeid med Binders Initiativet presentere utvalgte tema fra boken, lørdag 3. september 2022 på Litteraturhuset i Oslo. Heldagsseminar Maktens narrespill. Hva foregår i kulissene?

Forfatter


Jan Kerr Eckbo

Detaljer


Innbinding Heftet

Antall sider 606

Utgivelsesår 2022

Utgivelsesdato 3. april

Språk Norsk Bokmål

ISBN 978-82939-44-00-3