Retur og refusjon

14 DAGERS UBETINGET ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt, uten å oppgi noen grunn, innen 14 dager. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Vi sender ut informasjon til alle våre privatkunder, via e-post, rundt angrerettloven og angrerettskjema ved hvert kjøp som foretas hos oss.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen to uker. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Tilbakebetaling skal finne sted innen tretti dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

Produktet sendes tilbake til oss, i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

For å fullføre returen din, krever vi en kvittering eller kjøpsbevis.

REFUSJON

Når varen er mottatt og kontrollert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt din returnerte vare. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av tilbakebetalingen. Hvis du blir godkjent, vil tilbakebetalingen bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli tilbakeført til kredittkortet eller den opprinnelige betalingsmåte, innenfor 30 dager.

Sen eller manglende refusjon

Hvis du ikke har mottatt en refusjon ennå, ber vi deg først sjekke bankkontoen igjen. Deretter ta kontakt med kredittkortselskapet. Det kan ta litt tid før tilbakebetalingen vises. Neste – kontakt banken din. Det er ofte litt behandlingstid før en refusjon visers. Hvis du har gjort alt dette, og du fortsatt ikke har mottatt tilbakebetalingen ennå, kan du kontakte oss.

SALGSVARER

Salgsvarer kan dessverre ikke refunderes.

FORSENDELSE

Vi ber deg returnere produktet til: Manuskript Forlag as, Nils Collett Vogts vei 10, 0766 Oslo

Du er ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnadene ved retur av varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar en tilbakebetaling, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra refusjonen.

Sender du flere varer som til sammen koster mer enn kr 450, ber vi deg benytte sporbar forsendelse og evt. fraktforsikring. Vi garanterer ikke for at vi mottar returnert vare.